Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv

Den smukke Elva Midi ring i forgyldt sølv fra Pernille Corydon bringer dig ind i eventyrets verden. Ringen har et rustikt udtryk med en lækker riflet overflade, der løber på langs af ringen. Ringen er en lille, men alligevel stærk fortælling om nordisk æstetik og kvinders styrke. Elva Midi findes i både sølv og forgyldt, så du kan følge din egen personlige stil. Opdag magien og kommenter din personlige historie med Elva Midi fra Pernille Corydon.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Elva Midi Ring
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Elva Midi Ring Guld (52)
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Elva Midi ring i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053270 Varenummer (SKU): 6942300158780634 Kategori:

Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Elva Midi ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980053270