Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv**

And Scandinavian design. Pernille Corydon’s Eva armbånd er et perfekt eksempel på kombinationen af disse. Det klare sølv er smukt kombineret med den minimalistiske stil og detaljer. Dette armbånd er perfekt for enhver stil, og kan bruges til både hverdag og fest.Eva armbåndet fra Pernille Corydon er enkelt og tidløst og vil give dig et stilfuldt look. Det kan justeres i længden og måler 16-19 cm, så det passer til alle. Armbåndet er lavet af klart sølv med en kæde og enkle kugle detaljer. Dette er det perfekte valg for enhver, der ønsker et enkelt og trendy smykke.

Pernille Corydon - Eva Bracelet - Armbånd - Silver - 16-19 cm
Pernille Corydon - Eva armbånd - sølv
4.5
Eva Sterling Sølv Armbånd fra Pernille Corydon B-721-S
3
Pernille Corydon - Eva armbånd i sølv
5
Eva Sterling Sølv Armbånd fra Pernille Corydon B-721-S
5
Eva Bracelet
4
Pernille Corydon - Eva Armbånd
5
Pernille Corydon Eva Sterling Sølv Armbånd B-721-S
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980055014
Varenummer (SKU): 6942301228599470 Kategori:

Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv** er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Eva armbånd i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055014