Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm.

Pernille Corydon’s Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv vil give et smukt og professionelt touch til din sommergarderobe. Halskæden er enkel og nem at bruge, og længden kan varieres fra 50-55 cm. Den smukke halskæde findes også i sterlingsølv og er en del af Pernille Corydon’s sommerlige High Summer-kollektion. Bliv klar til at gøre sommerstemningen kompleks med denne Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv.

DKK kr. 650,00
Pernille Corydon - Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm.
5
DKK kr. 650,00
Fern Leaf Necklace Length 5055 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052594 Varenummer (SKU): 6942300043390556 Kategori:

Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm. er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Fern Leaf halskæde i forgyldt sølv. 50-55 cm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052594