Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv

Pernille Corydon Fern Leaf øreringe i smukke klare sølv er det perfekte valg for enhver garderobe. Disse grafiske øreringe måler 42 mm. i længden og sidder på øret med en enkel ørekrog. Disse øreringe er lavet helt i forgyldt sølv med enkle organiske former, der tilføjer et moderne touch til ethvert look. Disse Fern Leaf øreringe findes også i forgyldt stål for at give dig flere muligheder. Gør dine øreringe til et statement med disse smukke øreringe fra Pernille Corydon.

DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Fern Leaf øreringe i sølv
5
DKK kr. 600,00
Fern Leaf Earhooks Size 42 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052488 Varenummer (SKU): 6942301328080303 Kategori:

Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Fern Leaf øreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052488