Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor

Smukt Flake armbånd i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Dette elegante armbånd har flere små blad vedhæng på kæden, nogle af dem med fine detaljer i hvid perlemor. Det kan justeres i længden og måler 16-19 cm. Vedhængene måler 8 mm og armbåndet findes også i sterlingsølv. Lad Pernille Corydons flotte Flake armbånd være et værdifuldt supplement til din hverdag!

DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052686 Varenummer (SKU): 6942301877997852 Kategori:

Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Flake armbånd i forgyldt sølv m perlemor. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052686