Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv

And design. Denne flotte halskæde i sølv er den perfekte kombination af skandinavisk stil og elegance. Flake halskæden er lavet af sølv med de fineste bladformede vedhæng forrest på kæden. Kæden er justerbar i længden og måler 40-46 cm. Denne halskæde er et must-have til enhver garderobe og et perfekt eksempel på nordisk design og kvalitet. Den findes også i forgyldt sølv og vil være et smukt og stilfuldt accessoire for enhver lejlighed.

DKK kr. 650,00
Pernille Corydon Flake Sterling Sølv Halskæde N-389-S
3
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon - Flake halskæde i sølv
5
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon Flake Sterling Sølv Halskæde N-389-S
5
DKK kr. 650,00
kr. 650,00
Pernille Corydon Flake Sterling Sølv Halskæde N-389-S
DKK kr. 650,00
kr. 650,00
Pernille Corydon Flake Sterling Sølv Halskæde N-389-S
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053188 Varenummer (SKU): 6942300066612292 Kategori:

Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Flake halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053188