Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit

Forest Hoops i forgyldt sølv med malakit fra Pernille Corydon. Disse smukke øreringe er perfekte til at fuldende din sommerlook. Designet er inspireret af creoler, men sidder som ørestikker i øret. Forest Hoops har grønne malakit sten, der er indrammet af forgyldt sølv, der tilføjer et touch af elegance til det minimalistiske design. Spring Breeze er den første kollektion fra pernille Corydon og disse Forest Hoops øreringe er en del af den, så sørg for at få dem, før de er væk.

DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055182 Varenummer (SKU): 6942300780316307 Kategori:

Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Forest Hoops i forgyldt sølv m malakit. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055182