Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv

Pernille Corydon præsenterer det klassiske armbånd i forgyldt sølv. Det flotte armbånd er samlet af to komplementære kæder, der sammen skaber et fint, enkelt udtryk. Det er en del af Pernille Corydons High Summer Kollektion, “Ocean Scenes” 21, som er netop ankommet til butikken. Kollektionen er fyldt med de fineste overflader og glimmer, der bidrager til et elegant og stilfuldt look. Tag armbåndet fra Pernille Corydon på, og beundre den perfekte balance mellem klassisk design og moderne mode.

Pernille Corydon Galaxy Forgyldt Sølv Armbånd B-587-GP
Pernille Corydon Galaxy Forgyldt Sølv Armbånd fra
Pernille Corydon - Galaxy armbånd - forgyldt
4.5
Pernille Corydon Galaxy Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv b-587-gp - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Galaxy armbånd - Forgyldt
5
Pernille Corydon - Galaxy armbånd i forgyldt sølv
5
Galaxy Bracelet Adj. 1619 cm
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980049457
Varenummer (SKU): 6942301956196764 Kategori:

Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Galaxy armbånd i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980049457