Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv

Opdag luksusarmbåndet i sølv fra Pernille Corydon. Det fine armbånd er sammensat af to komplementære kæder, der sammen giver et smukt udtryk. Pernille Corydons ”Ocean Scenes” 21 sommerkollektion er lige landet i butikken. Kollektionen byder på det fineste, som er smykker i sølv, guld, perlemor, og ædelstene. Find en unik personlig signatur til dit look med Galaxy armbåndet. Det er et smukt og tidløst tilbehør, som du kan beholde i mange år.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Galaxy Bracelet
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon Galaxy armbånd - Sterling sølv
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Galaxy armbånd i sølv
5
DKK kr. 450,00
Galaxy Bracelet Adj. 1619 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980049464 Varenummer (SKU): 6942301751235512 Kategori:

Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Galaxy armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980049464