Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv

Pernille Corydons Hana øreringe i forgyldt sølv. Disse lækre øreringe er en del af Autumn Poems-serien, og har et karakteristisk look med smukke twist og snoninger. Hana øreringen måler 22 mm i diameter. Disse øreringe er den perfekte måde at give dit look et klassisk touch.

Pernille Corydon - Hana Earring - Ørering - Gold - One Size
Pernille Corydon - Hana øreringe - forgyldt
4.5
Pernille Corydon Hana Øreringe Guld
4
Pernille Corydon Hana Forgyldt Sølv Øreringe E-467-GP
3
Pernille Corydon - Hana øreringe i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon Hana Forgyldt Sølv Øreringe E-467-GP
5
Hana Earrings Size 22 mm
4
Hana Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980057889
Varenummer (SKU): 6942300920999580 Kategori:

Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hana øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980057889