Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv

Hana ring i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Perfekt til ethvert look, denne tidløse ring er lavet af organiske former, der giver den et klassisk og moderne udtryk. Den er inspireret af sensommeren og efterårets gyldne farver, og den er den perfekte måde at kombinere et strejf af elegance med noget unikt og personligt. Denne ring vil være en flot og personlig tilføjelse til ethvert outfit. Vælg denne bølgende, livlige ring fra Pernille Corydon for et moderne twist på det klassiske.

DKK kr. 549,00
Pernille Corydon - Hana Ring - Ring - Gold - 48
DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Hana Ring
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Hana ring i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980057964 Varenummer (SKU): 6942300822009601 Kategori:

Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hana ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980057964