Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv

Gå ikke glip af et smukt værk fra Pernille Corydon – Hellier Blue Ice Ring i forgyldt sølv. Denne flotte ring har en London Blue Topaz, der har en utrolig smuk blå farve. Ringen findes både i sølv og forgyldt. Denne elegante ring er en unik del af Pernille Corydons kollektion “Nordic Fairy Tales” og er det perfekte valg til din daglige garderobe. Denne smukke ring vil være et vidunderligt supplement til enhver stil. Køb denne smukke Hellier Blue Ice Ring fra Pernille Corydon og oplev den perfekte kombination af skandinavisk design og kvalitet.

DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053539 Varenummer (SKU): 6942300910013034 Kategori:

Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hellier Blue Ice ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053539