Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv

Pernille Corydon’s Hellier ring i forgyldt sølv er et smukt og stilfuldt smykke. Den buede signaturform gør den unik og kompletterer enhver stil. Ringens kolde blå sten er det perfekte pift til enhver garderobe. Her får du et elegant og stilfuldt design, der vil komplettere enhver look. Vælg mellem sølv eller forgyldt finish, og udtryk din personlige stil med Pernille Corydon’s ‘Nordic Fairy Tales’.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Hellir Ring
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon Hellir Ring Guld (52)
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Hellier ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 450,00
Hellir Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053515 Varenummer (SKU): 6942300909905223 Kategori:

Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hellier ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053515