Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv

Hidden Pearl ørestikker fra Pernille Corydon i forgyldt sølv er en subtil og stilfuld måde at indramme det naturlige skønhed. De små 8 mm. ørestikker har en hvid ferskvandsperle i midten, der er inspireret af alle de skjulte skatte der findes under havets overflade. Med “Winter Solstice” øreringene kan du opnå en professionel, moderne og sofistikeret stil. Disse ørestikker fra Pernille Corydon er lavet med den bedste kvalitet og kommer i en elegant gaveæske, så de kan opbevares sikkert og nemt.

Pernille Corydon - Hidden Pearl Earstick - Ørestikkere - Gold - 8 mm
Pernille Corydon - Hidden Pearl ørestikker - forgyldt
4.5
Pernille Corydon - Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon Hidden Pearl Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv e-448-gp - Dame - 925 sterling silver
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980058725
Varenummer (SKU): 6942300918663675 Kategori:

Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058725