Tilbud

Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv

Pernille Corydon’s Hidden Pearl ørestikker i sølv er den perfekte måde at bringe et strejf af luksus ind i din stil. De 8 mm store øreringe har hvide ferskvandsperler placeret i midten af øreringene, hvilket giver dem et unikt og eksklusivt udseende. Inspireret af havets skatte, er disse ørestikker et must-have item til at komplementere din look. Gør dit look komplet med Pernille Corydons “Winter Solstice” øreringe i sølv og føl dig luksuriøs.

DKK kr. 400,00
kr. 500,00
Pernille Corydon Winter Solstice Hidden Pearl Sterling Sølv Ørestikker fra Pernille Corydon med Ferskvandsperler
DKK kr. 400,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Winter Solstice Hidden Pearl Sterling Sølv Ørestikker fra med Ferskvandsperler
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Hidden Pearl ørestikker - sølv
4.5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Hidden Pearl ørestikker i sølv
5
DKK kr. 500,00
kr. 500,00
Pernille Corydon Hidden Pearl Øreringe Sølv e-448-s - Woman - 925 sterling silver
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980058732 Varenummer (SKU): 6942301329343543 Kategori:

Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hidden Pearl ørestikker i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058732