Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle

Professional Winter Solstice i Pernille Corydons kollektion er en smukt udsmykket af sølvringe med en raffineret perle. Nyd den hvide perle, som er en smuk kontrast til sølvringen. Dette klassiske design er inspireret af den skandinaviske stil og hænger sammen med Pernille Corydons renhedsestetik. Denne Hidden Pearl Ring i sølv er en sand skat at finde og er klar til at blive båret med stil og elegance.

DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Hidden Pearl ring i sølv med perle
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980059319 Varenummer (SKU): 6942300579140086 Kategori:

Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Hidden Pearl ring i sølv med perle. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980059319