Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv

Ines armbånd fra Pernille Corydon er lavet i professionelt forgyldt sølv og har en længde på 19 cm, som kan justeres efter behov. Det veldesignede armbånd har en let hamret overflade, der reflekterer lyset når det rammer armbåndet. Det “Winter Solstice” inspirerede armbånd er det perfekte valg til enhver lejlighed. Det er et moderne stykke smykke, der er både smukt og holdbart.

Pernille Corydon Ines Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv b-724-gp - Dame - 925 sterling silver
Pernille Corydon - Ines Bracelet - Armbånd - Gold - ADJUSTABLE
Pernille Corydon - Ines armbånd - forgyldt
4.5
Pernille Corydon Ines Armbånd Guld
4
Pernille Corydon - Ines armbånd i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon - Ines Armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980058565
Varenummer (SKU): 6942302027244213 Kategori:

Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ines armbånd i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058565