Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv

Køb de skønne Large Daylight øreringe i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Disse klassiske øreringe fra Daylight serien fås i 3 størrelser: den mindste Small Daylight, den mellemste Daylight og den største Large Daylight. Large Daylight øreringene er det perfekte statement til dit look, som giver dig et eksklusivt og professionelt udtryk. Du kan være sikker på, at disse smukke øreringe vil skinne på din stil, uanset om du er på jobbet eller på vej til en fest.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Large Daylight Earrings
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Daylight øreringe, L - Forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Daylight Large Ørering Forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Daylight Øreringe ø. 30 mm. forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Large Daylight øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Large Daylight Earrings 30 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980037409 Varenummer (SKU): 6942300961213083 Kategori:

Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Large Daylight øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980037409