Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv

Få dine skønhedsøjeblikke med Pernille Corydon Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv! Disse elegante ørekæder er enkle og vildt populære. De har en smuk, lille måne for enden, der måler 35mm. i længden. For at sætte lidt mere fut på farverne, kan du kombinere ørekæderne med Twilight ørekæder fra samme kollektion. Tag øjeblikket og skab et smukt look med Pernille Corydon Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv!

DKK kr. 349,00
kr. 349,00
Pernille Corydon Lunar Earchains
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Lunar Øreringe - Forgyldt sølv
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon Lunar Øreringe Guld
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv
5
DKK kr. 350,00
Lunar Earchains Length 33 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051177 Varenummer (SKU): 6942300837949173 Kategori:

Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Lunar ørekæder m. måne i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051177