Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv

Pernille Corydons Midi Saga øreringe i forgyldt sølv er det perfekte supplement til din AW21 kollektion. Disse øreringe har et banket overfladeoverflade og form som ligner Saga armbåndet. Kombiner disse øreringe med et sæt for et fuldendt look. De fås også i sølv og er et must-have accessory til at fuldende dit efterårs-look. Giv din garderobe et lyst og professionelt pift med disse øreringe fra Pernille Corydon.

DKK kr. 649,00
kr. 649,00
Pernille Corydon Midi Saga Hoops
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon Midi Saga hoops Guld
4.5
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon - Midi Saga øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 650,00
Midi Saga Hoops Size 25 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051214 Varenummer (SKU): 6942300914962164 Kategori:

Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Midi Saga øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051214