Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv

Opdag den midnatsolens dansende stråler med Pernille Corydons forgyldte sølvring. Den enkle og smukke Midnight Sun ring sidder fint på fingeren og kan tilpasses lidt i størrelsen, da den er en åben ring. Kom og nyd det magiske skue af midnatsolens stråler med Pernille Corydons Midnight Sun ring!

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Midnight Sun Ring
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Midnight Sun ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Midnight Sun ring - forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980056271 Varenummer (SKU): 6942300871119520 Kategori:

Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Midnight Sun ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980056271