Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv

Køb Midnight Sun ringen i sølv fra Pernille Corydon og give din stil et unikt touch. Denne elegante åbne ring kan justeres en smule i størrelsen, så den passer perfekt til dig. Uanset om du bærer den alene eller sammen med andre smykker, får du et smukt og personligt udtryk. Vis din stil og gør et statement med Pernille Corydon’s Midnight Sun Ring.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Midnight Sun Ring
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Midnight Sun ring i sølv
5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Midnight Sun ring - sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980056295 Varenummer (SKU): 6942300352132412 Kategori:

Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Midnight Sun ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980056295