Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv

Pernille Corydon’s mini Daylight halskæde i sølv er den perfekte måde at tilføje et smukt og elegant touch til enhver stil. Halskæden har 5 små Daylight vedhæng, der hænger flot fra fronten af kæden og giver et diskret, men alligevel indtryksfuldt look. Den justerbare længde på 40-48 cm gør denne halskæde praktisk at bruge og gør det let at tilpasse efter stemningen. Halskæden findes også i forgyldt sølv, så du kan vælge det look, der passer bedst til dig.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Mini Daylight Necklace
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon Halskæde Mini Daylight Sølv
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Mini Daylight halskæde i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980045718 Varenummer (SKU): 6942300066567643 Kategori:

Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Mini Daylight halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980045718