Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv

Mød Pernille Corydons Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv. Klassikeren Daylight fra Pernille Corydons Daylight serie er nu kommet i denne lille, elegante ørestik med et lille Daylight symbol, der måler lige under en centimeter i diameter. Disse øreringe er ideelle til at give et luksuriøst finish til ethvert look. Størrelse: 6 mm – en perfekt tilføjelse til din samling af smykker. Uanset om du ønsker at fuldende et helt look eller bare ønsker at tilføje et strejf af elegance til din daglige stil, er Pernille Corydons Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv det perfekte valg.

DKK kr. 250,00
Pernille Corydon - Mini daylight øreringe - Forgyldt
4.5
DKK kr. 250,00
Pernille Corydon Mini Daylight Ørerstikker Forgyldt
4.5
DKK kr. 250,00
Pernille Corydon Mini Daylight Earsticks - Forgyldt
4.5
DKK kr. 250,00
Pernille Corydon - Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 250,00
Pernille Corydon Daylight Små Forgyldt Sølv Ørestikker
5
DKK kr. 250,00
Mini Daylight Earsticks Size 6 mm
4
DKK kr. 250,00
Mini Daylight Earsticks gold, små guld ørestikker i halvmåne form
4.5
DKK kr. 250,00
Pernille Corydon Daylight Små Ørestikker i Forgyldt Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980045503 Varenummer (SKU): 6942300882834486 Kategori:

Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Mini Daylight øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980045503