Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv

Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Disse små creoler har en cool rillet overflade og er perfekte til at pifte dit outfit op. Spring Breeze er den første kollektion, som Pernille Corydon har lanceret til sommeren, og den byder på et stort udvalg af smukke smykker.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711009855304 Varenummer (SKU): 6942300784161566 Kategori:

Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Mini Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711009855304