Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv

Pernille Corydon’s Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv måler 5 mm og giver et smukt stjernemotiv på øreringen. Tag et smut ud i natten og skin om kap med stjernerne i disse smukke Starlight øreringe fra Pernille Corydon. Disse øreringe er det perfekte valg, hvis man ønsker et elegant og professionelt udtryk.

DKK kr. 300,00
Pernille Corydon - Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980057780 Varenummer (SKU): 6942300883014171 Kategori:

Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Mini Starlight ørestikker i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980057780