Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler

Ocean Bloom ringen er det perfekte valg til at stråle en sensuel elegance og stil. Den er unik i sin design og med det enkle look, skaber den et smukt strejf af følelser med detaljer som de skinnende perler som blomsterform og sølvfarvet overflade. Perfekt til enhver anledning, uanset om du er på ferie eller på job. Ocean Bloom ringen vil med garanti gøre stilen helt sikker.

DKK kr. 499,00
Pernille Corydon - Ocean Bloom Ring - Ring - Gold - 52
DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Ocean Bloom Ring
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Ocean Bloom ring i sølv m perler
5
DKK kr. 500,00
Ocean Bloom Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055656 Varenummer (SKU): 6942300769401635 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Bloom ring i forgyldt sølv m perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055656