Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv

Den moderne kollektion fra Pernille Corydon, Ocean Heart halskæden, er et smukt og fint tilbehør til enhver piges klædeskab. Halskæden er lavet af perlemor og er forgyldt for at skabe et look, der kombinerer elegance og stil. Ocean Heart halskæden måler 40-45cm og findes også i sterlingsølv. Denne smukke kollektion fra Pernille Corydon, Moonlight Dancing AW21, er skabt til at ære den klassiske skønhed, som giver hver kvinde en aura af feminin styrke. Udforsk Ocean Heart halskæden og skab et smukt og unikt look.

DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Ocean Heart Halskæde - Forgyldt sølv
4.5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv
5
DKK kr. 500,00
Ocean Heart Necklace Adj. 4045 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051337 Varenummer (SKU): 6942300050649830 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Heart halskæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051337