Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv

Ocean ring i forgyldt sølv fra Pernille Corydon er skulpturelt og organisk formet, med et let matteret overflade. Den er inspireret af havets store uendelighed og har en karakteristisk udformning, der fanger opmærksomheden. Brug denne smukke ring alene eller sammensæt den med andre yndlingsringe for et personligt udtryk. Ocean er skabt i 18 kt. forgyldt sterlingsølv og fås i str. 52 og 55. Gå på opdagelse i havets skønhed med Pernille Corydons smukke og minnerige Ocean Ring.

DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Ocean Ring
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Ocean ring i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052112 Varenummer (SKU): 6942300545892060 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ocean ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980052112