Pernille Corydon – Ocean ring i sølv

Corydon Pernille Ocean-ring i sølv er et organisk og let matteret design, der lader dig føle havets kraft. Ocean-ringen er skabt i 925 sterlingsølv, og er perfekt til at bære alene eller stakke den med dine andre yndlingsringe. Fås i str. 52 og 55, kan den også findes i 18kt. forgyldt sterlingsølv til enhver anledning. Find din unikke luksuriøse stil med denne smukke og enestående Corydon Pernille Ocean-ring.

DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Ocean Ring
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Ocean ring i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052136 Varenummer (SKU): 6942300936327684 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean ring i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean ring i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean ring i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean ring i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean ring i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean ring i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ocean ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052136