Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv

Ocean Shine ringen i forgyldt sølv fra Pernille Corydon er den perfekte tilføjelse til din sommergarderobe. Den enkle, men alligevel statement ring har en blank overflade, som skinner smukt i sollyset. Ocean Shine ringen har indbegrebet Pernille Corydons Professional-tone, og er det ideelle valg til din sommerfest eller aften ud. Findes i størrelserne 52, 55 og 57 og er en del af Pernille Corydons Spring Breeze-kollektion. Invester i den smukke Ocean Shine ring, og kom i sommerstemning!

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Ocean Shine Ring
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Ocean Shine ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Ocean Shine ring - forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Ocean Shine Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055502 Varenummer (SKU): 6942300765987620 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Shine ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055502