Tilbud

Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv

Pernille Corydon har skabt den smukke Ocean Star Signet ring i sølv. Denne klassiske signet ring er et must-have til enhver smykkesamling. Designet er enkel og elegant og har et stjerne mønster i overfladen. Ringen findes i både sølv og forgyldt farve og er en del af Pernille Corydons kollektion af Nordic Fairy Tales. Elegant og stilfuld – denne signet ring er det perfekte valg!

DKK kr. 439,20
kr. 549,00
Pernille Corydon - Ocean Star Signet Ring - Ring - Silver - 52
DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Ocean Star Signet Ring
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Ocean Star Signet ring i sølv
5
DKK kr. 550,00
Ocean Star Signet Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053416 Varenummer (SKU): 6942300936325506 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Star Signet ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053416