Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv

De smukke Ocean Treasure ørekæder i sølv fra Pernille Corydon er et stykke ægte elegance. Hver ørering er fyldt med smukke ferskvandsperler, der er monteret på en robust sølvkæde, der giver et flot flow når du bevæger dig. Disse ørekæder er en smuk tilføjelse til ethvert outfit, og kan bæres med stil og selvtillid. Kombinér dem med andet sølvsmykke for at skabe en moderne, elegant look!

DKK kr. 849,00
kr. 849,00
Pernille Corydon Ocean Treasure Earchains
DKK kr. 850,00
Pernille Corydon - Ocean Treasure øreringe - sølv
4.5
DKK kr. 850,00
Pernille Corydon Ocean Treasure Øreringe Sølv
4.5
DKK kr. 850,00
Pernille Corydon - Ocean Treasure ørekæder i sølv
5
DKK kr. 850,00
Ocean Treasure Earchains Size 55 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051771 Varenummer (SKU): 6942301329304339 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Treasure ørekæder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051771