Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv

Pernille Corydons Ocean Treasure Ring i forgyldt sølv er det perfekte smykke til enhver smukke kvinde. Det har en fascinerende sammensætning af perler, der sidder højt over ringen. Denne smukke og enestående perle-ring er et hit, og et must-have for enhver, der ønsker at forføre verden med et smukt smykke. Ocean Treasure Ring er tilgængelig i både forgyldt sølv og sølv, og kan bæres alene eller sammen med andre smukke smykker fra Pernille Corydons “Nordic Fairy Tales” kollektion. Dette smukke design vil helt sikkert give din look et feminint touch.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Ocean Treasure Ring Guld (52)
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Ocean Treasure ring i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053478 Varenummer (SKU): 6942300103668219 Kategori:

Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Treasure ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980053478