Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm

Ørestikkerne fra Pernille Corydon kombinerer forgyldt sølv med klar zirkonia, der symboliserer stjernehimlen. De 8 mm store øreringe er en del af “Autumn Poems”-kollektionen og er et smukt og tidløst design, der hylder sensommeren. Disse øreringe vil være et elegant og stilfuldt supplement til enhver garderobe, og de er det perfekte valg til at komplimentere enhver stil. Lad Pernille Corydons Orion ørestikker i forgyldt sølv bringe glans og luksus til dit look.

DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980057940 Varenummer (SKU): 6942301074055263 Kategori:

Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Orion ørestikker i forgyldt sølv 8 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980057940