Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv

Det er en kollektion der bærer præg af nordisk stil og nøgleordene er natur, afslappet, komfortabel, elegant og stilfuld.Peace-ørestikkerne er en del af kollektionen og er designet til at skabe fred og balance. De er lavet i hånden af ægte sølv og er enkelte og minimalistiske i designet. Peace-ørestikkerne er et must-have til enhver moderne kvindes smykkesamling. De er det perfekte valg til at skabe et stilfuldt look, der kombinerer den nordiske stil med ro og balance. Med Pernille Corydons Peace ørestikker kan du skabe et personligt og unikt look, der vil få dig til at føle dig fredfyldt og komfortabel.

DKK kr. 299,00
kr. 299,00
Pernille Corydon Peace Earsticks
DKK kr. 300,00
Peace Earstick Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
3
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon - Peace ørestik i sølv
5
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Peace Earstick Sterling Sølv Øreringe
5
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Peace Earstick Sterling Sølv Øreringe
4.5
DKK kr. 300,00
kr. 300,00
Pernille Corydon Peace Earstick Sterling Sølv Øreringe fra
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053119 Varenummer (SKU): 6942301331743699 Kategori:

Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Peace ørestik i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053119