Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv

Smuk og organisk Pine ring fra Pernille Corydon til dig. Denne smukke ring er lavet i 18kt. forgyldt sølv og har en let banket overtoner. Brug den til at fremhæve dit outfit eller stack den sammen med andre ringe fra Pernille Corydon, såsom den nye Ocean ring. Pine ringen er et perfekt valg til enhver lejlighed. Prøv den i dag og føl dig smuk og unik!

DKK kr. 320,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Pine Ring 18 kt. Silver Goldplated r-486-gp-52 - Woman - 925 sterling silver
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Pine ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Pine ring - forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052235 Varenummer (SKU): 6942300159549662 Kategori:

Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Pine ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980052235