Pernille Corydon – Pine ring i sølv

Smuk og organisk Pernille Corydon Pine ring i 925 sterlingsølv. Ringen har en let banket overflade og er designet til at blive båret alene eller sammen med andre ringe. Prøv at stable den med den nye smukke Ocean ring fra Pernille Corydon. Pine ringen er den perfekte måde at tilføje et strejf af eksklusivitet og stil til din daglige stil.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Pine Ring
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Pine ring i sølv
5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Pine ring - sølv
4.5
DKK kr. 400,00
Pine Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052259 Varenummer (SKU): 6942300938699526 Kategori:

Pernille Corydon – Pine ring i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Pine ring i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Pine ring i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Pine ring i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Pine ring i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Pine ring i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Pine ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052259