Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv

Hvad kan være mere passende end en smuk sæt af Rainbow ørekæder fra Pernille Corydon? Disse elegante ørekæder er lavet af sølv og er smykket med utallige natursten i regnbuens farver. De smukke ørekæder måler 70mm i længden og vil helt sikkert tilføje et friskt og farverigt pust til enhver stil. Rainbow ørekæderne er også tilgængelige i en forgyldt sølv udgave, så du kan finde det perfekte smykke til din personlige smag og stil. Kom ind og opdag Pernille Corydons farverige og elegant Rainbow ørekæder!

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Rainbow Earchains
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Rainbow ørekæder i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051917 Varenummer (SKU): 6942301334118808 Kategori:

Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Rainbow ørekæder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051917