Tilbud

Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv**

Pernille Corydon præsenterer en smuk Saga Ring i 18 karat forgyldt sølv. Denne utrolige bankede overflade gør hvert smykke helt unikt og er udformet fra Magical Moments Collection. Denne luksuriøse Saga ring er tilgængelig i tre forskellige størrelser: 52, 55 og 57, så du kan finde den perfekte pasform. Smukke, elegante og professionelle Pernille Corydon Saga ring vil være en fantastisk tilføjelse til din samling!

DKK kr. 400,00
kr. 500,00
Pernille Corydon - Saga ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 400,00
kr. 500,00
Pernille Corydon Saga Ring 18 kt. Silver Goldplated r-411-gp-55 - Woman - 925 sterling silver
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Saga ring - forgyldt
4.5
DKK kr. 500,00
Saga Størrelse 55
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980039472 Varenummer (SKU): 6942300356972636 Kategori:

Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv** er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Saga ring i forgyldt sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980039472