Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv

Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. De cool creoler har en smuk rillet overflade, der bringer tankerne til sommer, strand og vand. Spring Breeze er sommerens første kollektion fra Pernille Corydon og den er fyldt med smukke smykker, der fuldender ethvert outfit. Øreringene er fremstillet i forgyldt sølv, der giver et eksklusivt og sofistikeret udtryk. De er det perfekte valg til dig, der ønsker at indfange sommerens stemning.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Sea Breeze Earrings
DKK kr. 550,00
Sea Breeze Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
3
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Sea Breeze Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Sea Breeze Øreringe i Forgyldt Sølv
4.5
DKK kr. 550,00
kr. 550,00
Pernille Corydon Sea Breeze Forgyldt Sølv Øreringe
DKK kr. 550,00
kr. 550,00
Pernille Corydon Sea Breeze Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055328 Varenummer (SKU): 6942300784197503 Kategori:

Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Sea Breeze øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055328