Tilbud

Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv**

Pernille Corydons Sea Treasure Halskæde i sølv er den perfekte måde at føje en lille smule klassisk skønhed til din sommergarderobe. Denne smukke halskæde har et enkelt vedhæng i kæden, der består af en skulpturel bølge, en blå agat og en ferskvandsperle. Hvis du ønsker at matche kæden, kan du også finde matchende øreringe fra Pernille Corydons 21 Ocean Scenes High Summer Collection. Perfekt til at komplementere et badeferie-look!

DKK kr. 325,00
kr. 650,00
Pernille Corydon - Sea Treasure halskæde i sølv**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980049686 Varenummer (SKU): 6942300065416570 Kategori:

Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv** er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Sea Treasure halskæde i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980049686