Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler

Opdag smukke Seaside øreringe i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Disse ørekæder er forsynet med to barokke perler på hver ørering, der vil give dit outfit et eksklusivt look. Kollektionen Spring Breeze, er Pernilles første kollektion for sommeren og indeholder klassiske smykker i hendes ikoniske design. Inspireret af det danske professionelle look, vil disse øreringe give dit sæt et moderne og tidløst look.

DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055267 Varenummer (SKU): 6942300780567866 Kategori:

Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Seaside øreringe i forgyldt sølv m perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055267