Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv

Giv dit look et trendy touch med denne Seaside ankelkæde i sølv fra Pernille Corydon. Ankelkæden er lavet med en kombination af perler og kæde, der giver dig et råt og feminint look. Du kan bruge ankelkæden til både sneakers og stiletter, og den er justerbar og måler 23-26 cm. Denne ankelkæde er et must-have for dig, der gerne vil have et moderne og stilfuldt look.

Pernille Corydon Seaside Ankelkæde Sølv
4
Pernille Corydon Seasid ankelkæde - sølv
5
Pernille Corydon Seaside Sterling Sølv Ankelkæde med Ferskvandsperler
3
Pernille Corydon - Seaside perleankelkæde i sølv
5
Pernille Corydon Seaside Sterling Sølv Ankelkæde med Ferskvandsperler
5
Seaside Anklet
4
Pernille Corydon Seaside Ankelkæde i Sterling Sølv med Ferskvandsperler
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980054895
Varenummer (SKU): 6942300458437874 Kategori:

Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Seaside perleankelkæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980054895