Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv

Pernille Corydon præsenterer Sheen ankelkæden i sølv, som er det perfekte smykke til at fuldende din sommergarderobe. Med en boheme-stil sørger Sheen ankelkæden for, at du altid vil se trendy og moderigtig ud, når du skal ud og nyde sommeren. Køb din Sheen ankelkæde i sølv fra Pernille Corydon og vær klar til sommersæsonen.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Sheen Anklet
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Sheen Ankelkæde sølv
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Sheen ankelkæde i sølv
5
DKK kr. 550,00
Sheen Ankelkæde 2326 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980039717 Varenummer (SKU): 6942300457141964 Kategori:

Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Sheen ankelkæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980039717