Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv

Ankelkæden fra Pernille Corydon – Sheen er den perfekte måde at pifte din sommergarderobe op! Den er designet i forgyldt sølv og har et unikt bohemisk look. Den lette og komfortable ankelkæde, gør det nemt for dig at style det perfekte sommeroutfit.

DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Sheen Ankelkæde forgyldt
5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Sheen Anklet Forgyldt Sølv Ankelkæde fra Pernille Corydon
5
DKK kr. 550,00
Sheen Ankelkæde 2326 cm
4
DKK kr. 550,00
kr. 550,00
Pernille Corydon Sheen Anklet Ankelkæde i Forgyldt Sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980039700 Varenummer (SKU): 6942300053298992 Kategori:

Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Sheen Anklet ankelkæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980039700