Tilbud

Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv**

DKK kr. 240,00
kr. 300,00
Pernille Corydon - Small Coin Ørestikker i sølv**
5
DKK kr. 300,00
Small Coin Stick Size 8 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980030523 Varenummer (SKU): 6942301326821419 Kategori:

Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Small Coin Ørestikker i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980030523