Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv

Den lille Daylight halskæde i sølv fra Pernille Corydon er et must-have for enhver modebevidst kvinde. Dette smukke smykke er en del af den berømte Daylight kollektion, som er en af de mest populære serier fra Pernille Corydon. Den klassiske sølvhalskæde supplerer det moderne og fashionable udtryk og er et perfekt valg til at komplementere dit look. Halskæden er et must-have for enhver modebevidst kvinde.

DKK kr. 359,20
kr. 449,00
Pernille Corydon - Small Daylight Necklace - Halskæde - Silver - 40-46 cm
DKK kr. 360,00
kr. 450,00
Pernille Corydon Small Daylight Halskæde Sølv
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Small Daylight halskæde i sølv
5
DKK kr. 450,00
Small Daylight Necklace
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980041727 Varenummer (SKU): 6942300067754653 Kategori:

Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Small Daylight halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980041727