Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv

Pernille Corydon har designet disse smukke Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv. Ørekæderne er perfekte at bruge alene eller som et fint supplement til de små Daylight mini ørestikker. De har en længde på 5 cm og prisen er for et par. Komplet din look med den nyeste kollektion fra Pernille Corydon, “A sky full of dreams”.

DKK kr. 350,00
Pernille Corydon Små Daylight ørekæder Guld
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon Small Daylight earchains - Forgyldt
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980045527 Varenummer (SKU): 6942300882870423 Kategori:

Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Small Daylight ørekæder i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980045527