Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv

Pernille Corydons Small Double Wave Hoops i sølv er et perfekt valg for den modige stil. Der er et unikt design og et udtryk, der skiller sig ud fra mængden. Sign of Summer kollektionen fra Pernille Corydon er et moderne take på den klassiske sommerstil. Den flotte sølv finish komplimenterer de karakteristiske bølger, der kendetegner denne kollektion. Disse Small Double Wave Hoops er et must have til enhver sommergarderobe og vil gøre enhver outfit komplet.

DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Small Double Wave Hoops - sølv
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon SmallDouble Wave Øreringe Sølv e-458-s - Woman - 925 sterling silver
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Small Double Wave Hoops i sølv
5
DKK kr. 450,00
Small Double Wave Hoops Size 23 mm
4
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Small Double Wave Hoops
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980052525
Varenummer (SKU): 6942301329379480 Kategori:

Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Small Double Wave Hoops i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052525